Tgrt Haber
29 May 2018 10:35

'Çocuklar Duymasın' seyircisine müjde

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, gelecek sezon da ekranda olacak 'Çocuklar Duymasın'ın reyting başarısına vurgu yaparken, yeni komedi dizileri için de önemli bir öneride bulundu.

'Çocuklar Duymasın' seyircisine müjde
çocuklar duymasın,Mesut Yar

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, 'Modern Gülmecelerin Şansı Yok' başlıklı yazısı şöyle: "Gelecek sezonun vizesini alan ender işlerden biri de 'Çocuklar Duymasın' (Kanal D). Önceki gün itibarıyla çekilen sezon finali bölümünde ilginç sürprizler olduğunu duydum. Mizah ağırlıklı diziler için zayıf bir yıl oldu. Gelen gitti. Kalanlar da 'aile odaklı' senaryolarla sezonun sonuna kadar yürüyebildi. Bu durum sanırım yeni komedi dizileri için de bir ipucu olacak. Mizahı modernleştirme çabasının televizyonda bir karşılığı hâlâ yok. Gelenekselin bir süre daha iş yapacağı kesin. Yeni projesi olanlara duyurulur!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...