Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2018 14:50

Çocuklar Duymasın yine şaşırttı!

Kanal D'de pazar akşamları ekrana gelen 'Çocuklar Duymasın' dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Çocuklar Duymasın yine şaşırttı!
çocuklar duymasın,çocuklar duymasın yeni bölüm,çocuklar duymasın haluk

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u yıllar sonra bunu da yaptı! Diziyi izleyecekler bu manzara karşısında şoke olacak. Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçlük çeken Haluk ile Meltem, eski günlerine dönebilmek için büyük bir çaba sarf etmişlerdi. Tutku'yu sonsuza dek kendilerinden uzaklaştırdıklarını düşünseler de bu, o kadar kolay olmaz. Zira Tutku, intikam için geri döneceğini belirtir ve kılık değiştirerek Alev adıyla geri döner. Üstelik Meltem ile Haluk'un oğlu Havuç'un kız arkadaşı olarak gelir. Meltem, bir şeylerin döndüğünün farkındadır ve gerçekleri öğrenmek için bir dedektif tutar. Öğrenilen gerçekler, olayların seyrini değiştirir. Meltem, ailesini koruyabilmek için harekete geçmeye karar verir. Haluk'un yeni saçlarıyla başı derde girer. Haluk'un yeni görünümü herkesi şaşkına uğratırken, Haluk bunu hesabını sormakta geri kalmaz.


Son zamanlarda çevresindeki herkesten beyaz saçları ile ilgili eleştiri alan Taş Fırın Haluk, farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yola girer! Dar Gömlek Tolga’nın aklına uyan Haluk, saçlarındaki beyazları koyultmak için bir şampuan kullanır. Fakat sonuç Haluk’u hiç de mutlu etmez. Saçlarının yeni halini Meltem’den bile saklayan Haluk, şapka ile dolaşmaya başlar. Haluk’un yeni saçları büyük merak konusudur. Meltem, Gönül ve Tuna Haluk’un şapkasını çıkarmaya çalıştıkça bir birinden komik anlar yaşanır.

Hal böyle olunca dizinin hayranları da büyük şaşkınlık yaşadı. Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı, yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği dizi, geçtiğimiz günlerde 'Haluk' ve 'Meltem’in yakınlaşma sahneleri ile gündeme gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...