Tgrt Haber
06 Ağustos 2018 18:55

Çocuklar Duymasın'ın yeni sezon tarihi belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle 15 Ağustos Çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Çocuklar Duymasın'ın yeni sezon tarihi belli oldu
Çocuklar Duymasın

Birol Güven'in yapımcısı ve senaristi olduğu Çocuklar Duymasın, Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Herkesin Eylül ayında ekrana dönmesini beklediği Çocuklar Duymasın yeni sezonu erken açıyor. Dizi yeni sezon ilk bölümüyle 15 Ağustos Çarşamba günü ekranlarda olacak.

BUSE SİNEM İREN KADROYA DAHİL OLDU

Başrollerinde Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Gönenç, Volkan Severcan, Baran Erdoğan, Melek Şahin, Alpaslan Özmol ve Şükrü Koruyucu gibi isimlerin yer aldığı sevilen diziye ünlü youtuber Buse Sinem İren de dahil oldu. Buse Sinem İren dizide Havuç'un eşi Simay karakterine hayat verecek.

TAMER KARADAĞLI'NIN SÜRPRİZ İMAJI

Geçtiğimiz gün Tamer Karadağlı'nın bıyıklı halinin fotoğrafını paylaşan Birol Güven, "Yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Çocuklar Duymasın her zaman olduğu gibi yine çok güncel ve yine çok yeni" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...