Tgrt Haber
10 Temmuz 2018 23:53

Çukur oyuncusuna taksici saldırdı

Çukur dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar İstanbul trafiğinde taksici saldırısına uğradı.

Çukur oyuncusuna taksici saldırdı
Ahmet Tansu Taşanlar

Çukur dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar, Twitter üzerinden yayınladığı mesajda taksici saldırısına uğradığını belirtti.

YİNE TAKSİ FACİASI

Ünlü oyuncu yine taksi faciası notuyla paylaştığı fotoğrafın altına, 'Yenisahra havataşın önünde park halinde olduğu yer durağı olmadığı gibi park yasak! onun aracına binmek yerine başka araca bindik diye hem şoföre hem bize saldırdı, ana avrat küfür.saat 17.00 plaka 34 TJB 18 @ibbBeyazmasa sadece UYARACAKSANIZ zahmet etmeyin!' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafta taksicinin uygunsuz bir şekilde el hareketi yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

Çukur oyuncusuna taksici saldırdı

AHMET TANSU TAŞLANLAR KİMDİR?

Oyucu Ahmet Tansu Taşanlar 1984 Ankara doğumludur. Tiyatro ile 1996 yılında tanışan Ahmet Tansu Taşanlar, ilk olarak Osmangazi Kültür Merkezi bünyesinde Tiyatro'ya başlamıştır. Ardından yüksek öğrenimini de bu alanda tamamlamaya karar veren Ahmet Tansu Taşanlar, Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünden mezun olmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...