Tgrt Haber
05 Ağustos 2018 20:42

Cüneyt Arkın'la ilgili son dakika gelişmesi! (Cüneyt Arkın öldü mü? | Cüneyt Arkın kimdir?)

Son dakika Cüneyt Arkın'dan güzel haber! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'dan iyi haber geldi. Cüneyt Arkın kimdir, dizileri, filmleri nelerdir, nerelidir, hastalığı nedir gibi sorulara bu başlıkta cevap vermeye çalıştık. İşte Cüneyt Arkın'la ilgili Medical Park Silivri Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Serpil Özsezgin'den en son açıklama.

Cüneyt Arkın'la ilgili son dakika gelişmesi! (Cüneyt Arkın öldü mü? | Cüneyt Arkın kimdir?)
cüneyt arkın,son dakika,son dakika haberi,cüneyt arkın neden hastaneye kaldırıldı,cüneyt arkın kimdir,kaç yaşındadır

Son dakika: Cüneyt Arkın hastaneye kaldırılmıştı, Taburcu edildi mi? Cüneyt Arkın kimdir, nerelidir, hastalığı nedir ile ilgili merak edilenlerin cevabı burada. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sorunları nedeniyle kaldırılmıştı.. Arkın'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdüğü ifade ediliyordu. Son gelişmelere göre Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı Güzel haber geldi.

Cüneyt Arkın'dan güzel haber! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'dan iyi haber geldi. Cüneyt Arkın kimdir, dizileri, filmleri nelerdir, nerelidir, hastalığı nedir gibi sorulara bu başlıkta cevap vermeye çalıştık. İşte Cüneyt Arkın'la ilgili Medical Park Silivri Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Serpil Özsezgin'den en son açıklama. 

CÜNEYT ARKIN'IN SON SAĞLIK DURUMU

Usta Sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten hastane sahibi milletvekili Dr. Hayati Arkaz, "Cüneyt Bey, 16.00 civarı geldi. Şuuru kapalıydı. Koah hastası Cüneyt Bey. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Şu an yoğun bakımda devam ediyoruz tedavisine. Düne göre daha iyi. Bugün saat 10.00 gibi konuştuk, elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. İyiye gidiyor durumu. Hem kalpte, hem akciğerde sıkıntı var, ne olacağı belli olmaz ama ciddi bir şekilde tedavi ediliyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor, elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Cüneyt Arkın'la ilgili son dakika gelişmesi! (Cüneyt Arkın öldü mü? | Cüneyt Arkın kimdir?)

CÜNEYT ARKIN'IN OĞLU MURAT ARKIN'DAN BABASI HAKKINDA SON DAKİKA AÇIKLAMASI: BABAMIN SAĞLIĞI GAYET İYİ

Yanı sıra Cüneyt Arkın'ın sağlık durumu ile ilgili oğlu Murat Arkın da bilgi verdi. Arkın, Instagram hesabından şu notu paylaştı: "Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağ olun..."

CÜNEYT ARKIN KİMDİR?

8 Eylül 1937 Eskişehir doğumludur. Asıl adı Fahrettin Cüreklibatur olarak bilinmektedir. Liseyi Eskişehir Atatürk Lisesi’nde okumuştur. Üniversitede ise İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Asıl mesleği doktorluk olan Arkın, 1964 yılında meslektaşı olan Güler Morcan ile evlilik yapmıştır. Bu evliliğinden Filiz adında bir kızı olmuştur. Fakat çift 1968 yılında yollarını ayırmıştır. Bu ayrılıktan 1 yıl sonra Betül Cüreklibatur ile evlilik yapmıştır. Bu evlilikten Kaan ve Murat adında iki oğlu olmuştur. 2002 yılında siyaset ile de uğraşan Arkın, Mesut Yılmaz’dan Eskişehir Milletvekili Adayı olması için teklif almıştır.

Cüneyt Arkın'la ilgili son dakika gelişmesi! (Cüneyt Arkın öldü mü? | Cüneyt Arkın kimdir?)

KARİYERİ

Yedek subay olarak vatani görevini yaparken Şafak Bekçileri filminin çekimleri esnasında yönetmen olan Halit Refiğ’in dikkatini çekmiştir. Askerliğini yaptıktan sonra doktorluk yapmaya devam etti. Bir dergi yarışmasında 1. oldu ve doktorluğu bırakıp oyunculuğa başladı. 2 yıl içersinde en az 30 filmde yer almıştır. Genelde aksiyon filmlerinde yer alan Arkın ‘Battalgazi’ ve ‘Malkoçoğlu’ karakterlerine can vermiş ve bu isimlerle tanınmıştır. Kariyeri boyunca hemen her karakterle karşımıza çıkmıştır. Romantik, komedi, aksiyon, dram filmlerinin birçoğunda yer almıştır. Kariyerinde hızla ilerleyen Cüneyt Arkın sinema sektörünün aranan isimleri haline gelmiştir. 12 Mart döneminde 4. Altın Koza Film  Festivali'nde ödüle layık görülmüştür. Ancak jüri ilk oylamasında Yılmaz Güney’i seçmiş fakat siyasi sebeplerden dolayı kararda değişiklik yapmıştır bu neden Arkın ödülü reddetmiştir.

Cüneyt Arkın'la ilgili son dakika gelişmesi! (Cüneyt Arkın öldü mü? | Cüneyt Arkın kimdir?)

YER ALDIĞI PROJELER (CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ-DİZİLERİ)

1994- Uyuşturucu
1995- Bizim Ev- Haşim Deniz bey
2000- Karate Can- Kemal
2002- Reyting Hamdi- Cüneyt
2003- Serseri- Şahin
2004- Cennet Mahallesi- Kendisi
2005- Köpek Kadir Ölümüne Sevdalar- Doğan
2008- Kırmızı Işık- Ekrem
2010- Arka Sokaklar- Boks Antrenörü
2013- Harem- Kale Murat'ın Babası (Sadece 1 bölüm oynamıştır.)
2014- Panzehir- Mafya Lideri Cemal

Cüneyt Arkın: Telif haklarımı almadan ölmem

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, önceki gün Silivri’deki yazlığında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koah hastası olan usta sanatçı solunum yetmezliği ile götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Arkın, “O bizim Malkoçoğlu'muz, yok başka bir tane daha. Durumu gayet iyiye gidiyor. Zaten telif haklarımı almadan ölmem merak etmeyin dedi” şeklinde konuştu

Cüneyt Arkın'la ilgili son dakika gelişmesi! (Cüneyt Arkın öldü mü? | Cüneyt Arkın kimdir?)

Medical Park Silivri Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Serpil Özsezgin, "Sağlık durumu iyi ama büyük bir spazm geçirdi." dedi.
Özsezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar gününden bu yana hastanede olan Arkın'ın büyük bir kalp yetmezliğine bağlı gelişen akciğer ödemi tablosunda, KOAH nedeniyle solunum sıkıntısıyla hastanelerine geldiğini belirtti. Arkın'ın iki gündür yoğun bakımda takip edildiğini ifade eden Özsezgin, "Sağlık durumu iyi ama büyük bir spazm geçirdi. Dünden beri sağlık durumu iyi." ifadelerini kullandı. Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur da babasının sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, "İlk geldiğinde çok korkmuştuk ama hastaneye geldiğimiz andan beri hastane yetkililer ilgi gösterdiler. Çok kısa bir sürede, bugün iyi gördüm. Yarın da inşallah hastaneden çıkmış olacağız. O yüzden sizden ricam sosyal medyada çıkan haberlere inanmayın, bu tür haberler yüzünden biz de üzülüyoruz. Burada emin ellerdeyiz hastane yetkililerine teşekkür ederiz.'' diye konuştu.

Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatur ise eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve iyiye gittiğini kaydetti.

Eşinin soluk almada zorlanmasının kendilerini de korkuttuğunu vurgulayan Cüreklibatur, süreçte yanlarında olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve hastane yetkililerine teşekkür etti.

Medical Park Silivri Hastanesi'nin sahiplerinden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cüneyt Arkın'ın pazar günü bilinci kapalı halde hastanelerine geldiğini belirterek, "Sebebi akciğer ödemiydi. Kalp yetmezliğine bağlı solunum sıkıntısı vardı, hızlı şekilde müdahale edildi. Sağlık durumu iyi. Dün sabah benimle konuştu, elimi tuttu. Benden bir isteği vardı söylememi istedi. Cüneyt Arkın, telif haklarını almadan ölmek istemediğini belirtti." ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın taburcu edildi

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın taburcu edildi. Silivri'deki evinde yaşadığı solunum sıkıntısı sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın bu sabah taburcu oldu. 81 yaşındaki Arkın'ın tedavisinin hemşire gözetiminde evinde devam edeceği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...