Tgrt Haber
01 Ağustos 2018 15:54

Darısı Başımıza final yapıyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan Darısı Başımıza dizisi final yapma kararı aldı. Reytinglere yenik düşen dizi bu akşam son bölümü ile ekranlara veda edecek.

Darısı Başımıza final yapıyor
Darısı Başımıza

SHOW TV ekranlarında yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Darısı Başımıza final haberi ile izleyenlerini üzdü. Bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek olan dizi final yapacak. İşte finalde yaşanacaklar.

DARISI BAŞIMIZA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Darısı Başımıza’nın final bölümünde film setinin ilk günü Ağva’da olacaktır. Ozan Öykü’yle görüşmemek için gitmekten son anda vazgeçer. Cem ve Öykü Ağva’ya birlikte gitmeye hazırlanırlar ama aralarını bozmak için fırsat kollayan Canan ne yapıp edip buna engel olur. 

Öykü Ağva’ya Ozan’la gitmek zorunda kalır. Ozan Öykü’nün farklı yönlerini görür ve ondan iyice etkilenir. Bu arada Derya’nın da Cem’i bırakmaya niyeti yoktur onu görüşmeye zorlar.  Bu görüşmede onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...