Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ağustos 2014 10:11

Demet Akalın büyük acıyı ikinci kez yaşadı

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin büyük acısı. 5 haftalık hamile olan ancak bunu herkesten saklayan ünlü şarkıcı, bebeğini düşürdü.

Demet Akalın büyük acıyı ikinci kez yaşadı
Demet Akalın, Okan Kurt, ünlü şarkıcı, bebeğini düşürdü

Demet Akalın-Okan Kurt çifti, geçen hafta büyük bir acı yaşadı. Beş haftalık hamile olan ancak nazardan korktuğu için bunu herkesten saklayan ünlü şarkıcı, bebeğini düşürdü.
İKİ YIL SONRA AYNI ACI
2012 yılında nikah masasına oturan Demet Akalın-Okan Kurt çifti, ikinci kez “düşük” acısı yaşadı. Evlendikten kısa süre sonra ilk çocuklarına hamile kalan ancak birkaç hafta içinde bebeğini kaybeden ünlü şarkıcı, geçen hafta aynı travmayı bir kez daha yaşadı.
HAYATA TUTUNAMADI
Beş haftalık hamile olduğu, ancak nazardan korktuğu için mutlu haberi kimseyle paylaşmadığı öğrenilen Akalın, geçen hafta düşük yaptı. Şiddetli kanama nedeniyle acilen hastaneye götürülen şarkıcı, tüm çabalara rağmen mutlu haber alamadı, bebek hayata tutunamadı.
HİRA BEBEK 7 AYLIK
Demet akalın ve Okan Kurt çiftinin geçtiğimiz şubat ayında Hira adını verdiği bir kız bebeği İstanbul'da sezaryen ile dünyaya gelmişti.
ŞOV DEVAM EDİYOR
Programını aksatmak istemeyen Demet Akalın, ünlü DJ Suat Ateşdağlı ile turneye çıkıyor. İkili, yarın Bodrum Posh'da, 17 Ağustos'ta Arsuz Cocktail'de, 23 Ağustos'ta Dikili Baby Beach'de sahne alacak. HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...