Tgrt Haber
12 Ağustos 2014 14:53

Derin Mermerci'den seçim analizi, 'Bükemediğim eli öperim'

Sosyetik güzel Derin Mermerci, seçim sonucunu değerlendirdi.

Derin Mermerci'den seçim analizi, 'Bükemediğim eli öperim'
sosyetik güzel, derin mermerci, seçim sonucu, seçim analizi, seçim değerlendirmesi,

Cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Derin Mermerci, önceki gün yapılan Cumhurbaşlanlığı seçim sonuçlarına dair samimi açıklamalarda bulundu. Gezi Parkı eylemlerine de katılan Mermerci, "Ben sade bir vatandaş olarak bükemediğim eli öperim" dedi.
Sosyetik güzel twitter'da şunları yazdı:
BÜKEMEDİĞİM ELİ ÖPERİM
"Türkiye'nin en köklü aileleri bile başta kendince tavırlarını ortaya koyup sonra 32 diş sizlerin yanında poz veriyorsa; ben sade bir vatandaş olarak bükemediğim eli öperim.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Her daim yaşanan, her anın bütününün en yüksek hayrına olması için dua eden bir kulum. O yüzden bu seçim sonucunun da memleketin hayrına olduğunu düşünmekten başka bir çarem olmadığını kabul etmiş durumdayım. 12. Cumhurbaşkanımız SN. Recep Tayyip Erdoğan, vatanımıza hayırlı ve uğurlu olsun."
YAZDIKLARINI SİLMEK ZORUNDA KALDI
Samimi cümleleriyle bazı çevrelerden sert tepkiler alan Derin Mermerci, saatler sonra yazdıklarının bir kısmını silmek zorunda kaldı.
Yazdıklarını eleştirenlere sitem eden sosyetik güzel, "Her koyun kendi bacağından asılır. Benim herkesin fikrine saygım varken; siz de her yazdığıma muhalefet yapmayın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...