Tgrt Haber
20 Ocak 2018 10:47

Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü: Final mi yapacak?

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Bu hafta Bahadır Bey, Sancar ve Karaca Hatun diziye veda etmişti. Önümüzdeki hafta ise 3 isim daha dizinin kadrosundan çıkacağı iddiası diziyle ilgili "Final mi yapacak?" sorusunu gündeme getirdi. Dört sezondur ekrana gelen dizinin üç sezon sürmesi ve geçtiğimiz yıl final yapması bekleniyordu.

Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü: Final mi yapacak?
diriliş ertuğrul,magazin

Diriliş Ertuğrul son bölümünde, diziden Ertuğrul Postoğlu (Bahadır Bey), Gürbey İleri (Sancar), Aslıhan Güner (Karaca Hatun) ayrılmıştı. Diriliş Ertuğrul'dan 3 karakterin daha ayrılacağı iddiası üzerine dizinin izleyicileri şoke oldu. Yeni bölüm fragmanı diziden 3 isimin daha ayrılacağını haber verdi.Son iki haftada diziye 6 oyuncunun veda etmesi "final mi yapıyor?" sorusunu da gündeme getirdi. Sosyal medyada diziden ayrılan oyuncularla ilgili paylaşımlar yapan dizinin hayranları, birçok oyuncunun veda etmesini şaşkınlıkla karşıladı.Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un 2017 yılında final yapacağını ve sadece 3 sezon boyunca yayınlanacağını söylemişti. Dizi bir sezon daha uzatıldı.

Karacahisar'ın fethiyle giden gidene

Ertuğrul Bey'in uzun süredir hedefinde olan Karacahisar Kalesi yeni bölümde sonunda fethedilecek. Tekfur Ares'in kellesini alarak dönecek. Böylece Ertuğrul Bey'in bir numaralı düşmanı Ares diziden çıkacak. Ares karakterini oynayan Cemal Hünal da diziye veda edecek.Diriliş Ertuğrul'a veda edecek diğer isim ise 4. sezonda diziye katılan ve Titan karakterini canlandıran Ogün Kaptanoğlu. Diriliş Ertuğrul'da son olarak Atsız karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan Orhan Kılıç da yeni bölümde diziden ayrılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...