Tgrt Haber
16 May 2017 21:53

Emrah'ın oğlu: 'Babam beni kabul etmedi'

Şimdilerde bir izdivaç programında boy gösteren Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından babası Emrah Erdoğan hakkında sitem ve özlem dolu bir paylaşımda bulundu.

Emrah'ın oğlu: 'Babam beni kabul etmedi'
emrah,oğul,

Tayfun Erdoğan, babası Emrah'ın oğlu Elyesa ile çektirdiği ve “Oğlumun uykusu gelmiş babasının kucağında uyuyakalmış Elyesam benim her şeyim” notuyla paylaştığı fotoğrafı kendi hesabına taşıdı.

27 yaşındaki Tayfun, bu fotoğrafla birlikte zor bir dönemden geçtiğini ve baba şefkatine ihtiyaç duyduğunu belirten ifadeler kullandı.

Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın uzun süren mahkemelerden sonra tanıdığı ve bir dönem birlikte kamera karşısına geçtiği Tayfun, "Babama gittim. Babam beni kabul etmedi. Hemen ardından kardeşimle bir fotoğraf paylaştı. Canım yandı. Yaşım kaç olursa olsun, ben de babamın omzuna başımı yaslamak isterdim. Bu bir kıskançlık değil. Neticede o da benim kardeşim. Çok zor günler geçiriyorum. Çok mu şey istiyorum? Bilmiyorum" notunu yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...