Tgrt Haber
20 May 2017 13:51

Emrah'ın oğlu isyan etti! 'Allah'a havale ediyorum'

Emrah 'ın oğlu Tayfun Erdoğan hakkında yapılan yorum ve eleştirilere yanıt verdi.

Emrah'ın oğlu isyan etti! 'Allah'a havale ediyorum'
emrah, tayfun, emrah oğlu, cevap,

Baba ve oğlun sosyal medya hesaplarından ettiği sitem dolu sözler, magazin programlarında eleştirilere neden oldu. Bu konudan rahatsız olan Tayfun Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamayla hakkındaki iddialara yanıt verdi.

İşte Tayfun Erdoğan'ın açıklaması:

“İyi akşamlar arkadaşlar şimdi susayım susayım derken Bursa’ya anneme kavuştum derken yani hakkımda çıkan bazı yorumlar gerçekten çok acımasızca öncelikle ‘Tayfun single çıkaracakmış bu bir reklam olayı’ gibi bir şeyler dönüyor şöyle denilecek olursa ben single çıkarmak için uğraşmıyorum çünkü benim singleım çıktı.

İkinci ben bu singleı evlilik programına çıkmadan önce zaten çıkaracaktım ve ben singleın tanıtımını yapmak istesem çoğu magazin programı beni çağırıyor gitmiyorum acaba o zaman ne uydurulacaktı bilmiyorum. İkincisi bir başka magazin kanalındaki sözler iyice derinden yaraladı tutturmuşsunuz bir para muhabbeti gidiyor…

Allah’tan biraz korkun istiyorum sizlerden ben bu yaşıma kadar çalışmadığım yer kalmadı siz hangi paradan bahsediyorsunuz? Ben hayatımda paraya önem verseydim babam beni istediğinde onun o hayatını tercih ederdim benim özel baba özlemi duygularımı bu şekildeki parasal olaylara karıştırarak gündemi farklı yönlere çekmeyin.

Bir diğer anlamsız yorum da ‘2 yıldır kardeşi var şimdi mi özlem duydu?’ diye. Kardeşim ilk doğduğu gün kaç tane televizyon beni aradı ben kardeşim ilk doğduğu gün içimden geçenleri kağıda dökmüştüm yani ben ilk defa kardeşim ve babam hakkında konuşmuyorum duygumu dile getirmiyorum açın bir izleyin bakalım, işte babanın arkadaşıyım diye diye nasıl ne diyeceğinizi şaşırdınız.

Öteki bir olay ben ‘Televizyon programlarına babam hakkında kötü konuşmak için ayrıca para istiyormuşum. İyi konuşmak için de ayrı para istiyormuşum’ bu nasıl bir iftira söz vebaldir hele ki şu üç aylara girmişken ben sizlerin anne, baba, amca ve teyze olduğunuza inanmıyorum magazin programlarında 3 kuruş kazanıyoruz diye insanların hiç olmayan yönlerini nasıl çıkarırız diye çabalıyorsunuz

Ama bir insanın fikri neyse zikri de odur paradan başka bir şey düşünmez iftira atmaktan başka bir şey yapmaz oldunuz sizleri Allah’a havale ediyorum ama Allah çok büyük o yaşattığınızı Allah sizlere yaşatmadan bu dünyada yanınıza bırakmaz emin olun… Saygılar"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...