Tgrt Haber
15 Ağustos 2018 14:31

Erkan Avcı Çukur dizisine dahil oldu

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a yeni sezonda Karadayı'da Necdet Güney'i canlandıran Erkan Avcı dahil oldu

Erkan Avcı Çukur dizisine dahil oldu
Erkan Avcı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı 'Çukur' dizisinin yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Seyirciyi merak içinde bırakan bir sezon finaliyle haziran ayında tatile çıkan dizinin kadrosuna yeni sezonda ödüllü oyuncu Berkay Ateş'in sürpriz bir rolle katılacağı geçen haftalarda gündeme gelmişti.

Medyatava'nın haberine göre fenomen dizinin ekibine son olarak Erkan Avcı'nın dahil olduğu öğrenildi. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Karadayı dizisinde Necdet Güney karakterine hayat veren Erkan Avcı gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı.

Öte yandan Çukur için görüşülen oyuncular arasında Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler projesinde rol alan Necip Memili'nin de olduğu konuşuluyor.

Erkan Avcı Çukur dizisine dahil oldu

ERKAN AVCI KİMDİR?
Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitirmiştir. Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney isimli karakteri canlandırarak ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı "Ahmet" rolüyle 2011 yılı, 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Erkan Avcı, geçen sezon TRT'nin Payitaht Abdülhamit dizisinde Fehim Paşa karakterine hayat vermiş, sezon sonunda da senaryo gereği ölmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...