Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2017 12:17

Erkan Petekkaya'dan kötü haber

Bu sezon final yapacak olan ‘Paramparça’nın başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, rahatsızlığını ciddiye almadığı için domuz gribine yakalandığını söyledi.

Erkan Petekkaya'dan kötü haber
erkan petekkaya,domuz gribi,paramparça,dizi,

Ciğerlerinden rahatsızlandığı için hastanelik olduğu haberleriyle gündemde olan Erkan Petekkaya, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Doktor kontrolüne gittiğini söyleyen oyuncu, “Ciddiye almadığım için domuz gribine yakalandım. Set ortamında çok üşüttüm. Ayakta geçirmeye çalıştım ama ciğerlerime inmiş. Tedavi sonrası sağlığım yerine geldi” dedi.

Petekkaya, final yapacak olan ‘Paramparça’ dizisinde başrol oyuncularının senaryo gereği teker teker ölmesiyle ilgili, “Zaten sona geliyoruz. Ne yapalım senaristler herkesi öldürüyor” şeklinde konuştu. Oyuncu, “Mahkemelik olduğunuz Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisini izliyor musunuz?” sorusuna “Öyle bir şey yapmıyoruz” yanıtını verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...