Tgrt Haber
21 May 2015 11:54

Esra Erol'dan canlı yayında sert tepki

Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen izdivaç programının dünkü bölümünde ilginç bir olay yaşandı. Damat adayı Gökhan Bey daha önce talip olduğu gelin adayı Hanife Hanım'a aşık olduğu için tekrar talip oldu. Esra Erol'la damat adayının düştüğü durum ünlü sunucuyu üzdü.

Esra Erol'dan canlı yayında sert tepki
esra erol,gelin adayı,tepki,izdivaç,program,

FOX TV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen izdivaç programının dünkü bölümünde ilginç bir olay yaşandı. Damat adayı Gökhan Bey daha önce talip olduğu gelin adayı Hanife Hanım'a aşık olduğu için tekrar talip oldu. Esra Erol'la damat adayının düştüğü durum ünlü sunucuyu üzdü.
"ŞU AN SİNİRDEN AĞLAYACAĞIM"
Paravanın arkasında Gökhan Bey'in olduğunu bilmeyen Hanife Hanım, paravan açılınca şaşkınlığını gizleyemedi. Hanife Hanım'ın olumsuz sözleri üzerine Esra Erol, "Şu an sinirden ağlayacağım." dedi.
"ALLAH NEYİ NASİP ETTİYSE O OLUR"
Esra Erol, "Gökhan vücut dilin o kadar çok şeyi anlatıyor ki... O kadar eziliyorum ki... Tabiki bu bir duygu. Her duygu karşılıklı olmaz. Allah neyi nasip ettiyse o olur. Ama aşkı tanıyan ve yaşayan biri olarak ne hissettiğini çok iyi biliyorum ve gerçekten üzüldüm. Her şeyin hayırlısı." diye konuştu.Erol, bu sözlerinin ardından gelin adayını konuşturmadan stüdyodan gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...