Tgrt Haber
12 Şubat 2018 20:45

Ezo Sunal'ın eşi Ömer Öztüyen kimdir?

Ezo Sunal kimdir? Ezo Sunal hayatını Ömer Öztüyen ile birleştirdi. Kemal Sunal'ın kızı olan Ezo Sunal dün akşam evlendi. Bu haber sonrası Ömer Öztüyen kimdir sorusu artış gösterdi. İşteEzo Sunal'ın eşi olan Ömer Öztüyen hakkında bilinenler...

Ezo Sunal'ın eşi Ömer Öztüyen kimdir?
ezo sunal,,ömer öztüyen,,ömer öztüyen kimdir,,ezo sunal kimdir,

Ezo Sunal'la yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Ömer Öztüyen, herkes tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Ömer Öztüyen hakkında bilinenler...

ÖMER ÖZTÜYEN KİMDİR?

Ömer Öztüyen, Anadolu Üniversitesi'nin Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun oldu. Öztüyen aynı zamanda, piyano ve keman virtüözüdür. Bu çalgı aletlerinin yanı sıra viola eğitimi de alan Ömer Öztüyen, 11 Şubat 2018 tarihinde Ali Sunal'ın kardeşi ve duayen oyuncu Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal ile hayatını birliştirmiştir. Ömer Öztüyen, 2015 yılında eşi Sunal ile birlikte çocuklar için müzikli oyunlar ve etkinlikler içeren bir kitap yayımlamıştır. Grup Gevende isimli müzikal grubun viyola çalgıcısı görevini üstlenen Öztüyen, bugüne kadar yurt içi başta olmak üzere, Yunanistan, İngiltere, Hollanda, Portekiz, Ankara, Almanya, Fransa ve Belçika gibi ülkelerin önemli festivallerinde sahne almıştır.

EZO SUNAL KİMDİR?

1984 yılında İstanbul'da doğan Ezo Sunal, üniversite mezunudur. Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın kızı ve oyuncu Ali Sunal'ın kardeşidir. Lise öğrenimine devam ederken tiyatro ve drama çalışmalarında bulunmuştur. Üniversite yıllarında Londra'da yayınlanan Avrupa Gazetesi Sinema Köşesi’nde film kritikleri yazdı. Kendi adını taşıyan çocuk atölyesinde çalışmaktadır ve Gül Sunal Anaokulu'nda eğitmen olarak görev yapmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...