Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Temmuz 2018 23:04

Filiz Akın ve Ediz Hun yazlık sinema günlerinde buluştu

Türk sinemasının efsane isimleri Filiz Akın ve Ediz Hun, “Nostaljik Yazlık Sinema Günleri” nde bir araya geldi. Yalovalılarla buluşan sanatçılar, açık havada gerçekleştirilen etkinlikte, 1971 yılında başrollerini paylaştıkları “Cambazhane Gülü” filmini binlerce kişiyle birlikte izledi.

Filiz Akın ve Ediz Hun yazlık sinema günlerinde buluştu
filiz akın

 

YALOVA Belediyesi´nin bu yıl 3´üncüsünü gerçekleştirdiği etkinliğe gösterilen yoğun ilgi dikkat çekerken Ediz Hun, "Sevgili Filiz´le birlikte burada sizlerle bulunuyor olmaktan, Yalovalılarla kucaklaşıyor olmaktan çok büyük bahtiyarlık duyuyoruz" dedi.  Yalova´da birçok film çektiklerini aktaran Hun, kendilerine gösterilen bu ilgiyle ilgili memnuiyetini de dile getirdi.

Yeşilçam'ın eski filmlerine gösterilen ilginin sebebi sorulan Filiz Akın ise, "Tüketim toplumuna geçtiğimizden beri o dönemki bazı şeyleri kaybettik; masumiyeti,  büyük aşkları, komşuculuğu, güzel insan olmayı. Halkımız kaybolan değerleri bu filmlerde gördükleri için galiba, bu yüzden böyle büyük bir ilgi hala devam ediyor" diye konuştu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın çiçek ve plaket hediye ettiği iki efsane isim, daha sonra başröllerini paylaştıkları `Cambazhane Gülü´ filmini birlikte izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...