Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2018 17:20

Game of Thrones 2019'da gösterime girmeyecek

Fenomen dizi 'Game of Thrones'un görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, 8'inci sezonunun planlandığı gibi Nisan 2019'da gösterime giremeyebileceğini açıkladı.

Game of Thrones 2019'da gösterime girmeyecek
Game of Thrones

Çoğu kişinin merakla bekleyerek izlediği dizi 'Game of Thrones'un görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, yeni sezonunun planlanan tarihte gösterime girmeyebileceğini açıkladı.

"2019 YILINDA GÖSTERİME GİRMEYECEK"

Bauer, ekip olarak çalışmaya yeni başladıklarını ve işlerinin en erken Mayıs 2019'da biteceğini ifade ederek, "2019 Mayıs'ına kadar 8'inci sezon üzerinde çalışacağız, yani 8-9 ay sürecek. Ancak devam dizisinin çekimleri Şubat'ta başlıyor, en azından pilot bölüm böyle. Yani onlar başladığında bizim halen daha 8'inci sezonla ilgili yapacak çok fazla şeyimiz olacak" ifadelerini kullandı.

"BİTMESİ GEREKTİĞİ GİBİ BİTİYOR"

Bauer, final sezonuyla ilgili, "Bence final çok cesurca. İzlemesi çok ilginç olacak. Objektif bir şekilde baktığımda, bu dizi başka bir şekilde sona eremezdi gibi düşünüyorum; bence bitmesi gerektiği gibi bitiyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...