Tgrt Haber
19 Ekim 2017 09:42

Gökhan Töre tuzlu kahveyi içti

Beşiktaşlı yıldız Gökhan Töre, bu hafta sonu evleneceği Esra Bilgiç’i ailesinden istedi. Töre, müstakbel eşinin elinden tuzlu kahve de içti.

Gökhan Töre tuzlu kahveyi içti
gökhan töre

Bu hafta sonu 2 yıllık aşklarını Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki düğünle nikah masasına taşıyacak olan Beşiktaşlı Gökhan Töre'yle nişanlısı Esra Bilgiç'in söz fotoğrafları ortaya çıktı. Ünlü futbolcu, geleneklere göre aşkını ailesinden istedi. İkili, aile arasında gerçekleşen törenle yüzükleri taktı.

Yıldız futbolcu, müstakbel eşine özel yapım altın bir kolye ve bol sayıda bileklik de taktı. Esra Bilgiç'in elinden tuzlu kahve de içen Gökhan Töre'nin yüzük merasiminden sonra aile üyeleriyle fotoğraf çektirirken yaşadığı heyecan da yüzüne işte böyle yansıdı.

Gökhan Töre tuzlu kahveyi içti

Aşklarını ilk günden bu yana gizli gizli yaşayan ikilinin sözü, nişanı ve kınası da objektiflerden uzak bir şekilde gerçekleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...