Tgrt Haber
30 Ekim 2017 13:12

Hazar Ergüçlü neden sorguya alındı

Hazar Ergüçlü’nün bir PKK belgeseliyle ilgili olarak sorguya alındığı ve ifadesinin istendiği öğrenilirken konuyla ilgili ayrıntılar merak edilirken ünlü oyuncunun bir de açıklama yaptığı belirtildi. .

Hazar Ergüçlü neden sorguya alındı
hazar ergüçlü,

Ünlü dizi oyuncusu Hazar Ergüçlü bir PKK belgeseli ile ilgili olarak sorguya alındı. Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Ergüçlü sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda PKK propagandası şüphesiyle ifadeye alındı.

HAZAL ERGÜÇLÜ NEDEN SORGUYA ALINDI? İŞTE CEVABI

Edinilen bilgiye göre Medcezir dizisiyle ünlenen Hazar Ergüçlü PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıktı.

SAVCI TAKİPSİZLİK VERDİ

Hazar Ergüçlü'nün konuyla ilgili cevabına da yer verilen Sabah Gazetesi haberinde soruşturmanın takipsizlikle sonuçlandığı belirtildi.

"BANA BİRÇOK KISA FİLM GELİYOR!"

Buna göre geçtiğimiz günlerde İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gelen Ergüçlü konuyla ilgili olarak "Bana sosyal medyadan çok fazla kısa film geliyor. Ben de paylaşıyorum. Söz konusu film bir takipçimden geldi. Açıp bakmadım. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim" dedi. Savcılık da soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

Hazar Ergüçlü neden sorguya alındı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...