Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Nisan 2017 17:01

İbrahim Erkal'ı eve getiren valenin ifadesi alındı

Maltepe'de evinin asansör girişinde baygın halde bulunarak hastanede tedavi altına alınan şarkıcı İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren valenin polis tarafından ifadesi alındı.

İbrahim Erkal'ı eve getiren valenin ifadesi alındı
ibrahim erkal, vale,

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük'te bulunan evinin girişindeki asansörün önünde baygın bir halde bulunmuştu. Oturduğu sitenin güvenlik görevlileri tarafından bulanan Erkal, önce Kartal Dr. Lütfi Kırdar eğitim Hastanesi'ne, ardından Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili yapılan polis soruşturmasında İbrahim Erkal'ı olay gecesi evinin önüne bırakan bir valenin, bilgi sahibi olarak ifadesi alındığı öğrenildi.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren valenin, İbrahim Erkal'ı yemek için geldiği restorandan evine kadar getirdiğini belirterek, "İbrahim abi, evine kadar getirdim. Otoparka arabasını park ettikten sonra bana gidebileceğimi söyledi. Onu evinin kapısına kadar götürmeyi teklif ettim, ancak kabul etmedi. Bana gidebileceğimi söyledi. Ben de oradan ayrılıp, çalıştığım iş yerine döndüm" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...