Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 May 2017 15:14

İbrahim Erkal'ın ailesinden flaş açıklama

İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili resmi Facebook hesabından açıklama yapıldı.

İbrahim Erkal'ın ailesinden flaş açıklama
ibrahim erkal,sağlık durumu,

12 Nisan'da beyin kanaması geçirip hâlâ yoğun bakımda tutulan şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili resmi Facebook hesabından açıklama yapıldı.
 12 Nisan'da Maltepe'de evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan İbrahim Erkal apar topar hastaneye kaldırılmış ve bir süre sonra da ameliyata alınmıştı. O tarihten itibaren yoğun bakımda tutulan İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hakkında zaman zaman ortaya atılan asılsız iddialar ailesini çok yıprattığından dolayı, kendisi adına açılan resmi sosyal medya hesabından sanatçının sağlık durumuyla ilgili açıklama yapılıyor.
 Şimdilerde, Ümraniye eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren İbrahim  Erkal’ın doktoru Doç. Dr. Necdet Sağlam, geride bıraktığımız gün bir açıklama yapmış ve yapılan tedavinin Erkal'ınn kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler yaptığını ancak hayati fonksiyonlarda düzelme olmadığını söylemişti.
 
RESMİ HESAPTAN AÇIKLAMA 
 
Doktorun bu açıklamasının ardından yanlış anlaşılmaların önüne geçmek ve takipçilerini bilgilendirmek isteyen İbrahim Erkal’ın yakınları sanatçının Facebook hesabından bir açıklamada bulundu ve şunları yazdı: ''Sanatçımız İbrahim Erkal’ın durumunda değişiklik yoktur. Yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Dualarınızı eksik etmeyin.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...