Tgrt Haber
04 May 2017 17:10

İbrahim Erkal'ın son durumu ile ilgili bilgi verildi

Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılarak tedavisine başlanan şarkıcı İbrahim Erkal'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

İbrahim Erkal'ın son durumu ile ilgili bilgi verildi
ibrahim erkal,hastane açıklama,

Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma  Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan tedavi sonucunda sanatçının kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler  olduğunu söyledi.

 Ancak Erkal'ın hayati fonksiyonlarında düzelme görülmediğini aktaran  Sağlam, şunları kaydetti:
 
"Hastamızda, beynin hayati fonksiyonları açısından da düzelme  görülmedi. Ancak kalbin çalışmasıyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum  desteğiyle kontrol altında tutuluyor. Hastamızın yoğun bakım şartlarında yaşamsal  destek tedavisine devam ediliyor."
 
Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin  yapılabilmesi amacıyla 29 Nisan'da bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye  Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...