Tgrt Haber
24 Ekim 2018 11:01

İddialı dizi final yapıyor!

Bir Deli Rüzgar, Bir Umut Yeter dizilerinin ardından, bir final kararı da ATV'den geldi. İddialı dizi Can Kırıkları için final kararı alındı.

İddialı dizi final yapıyor!
can kırıkları,can kırıkları son bölüm,can krıkları bitti mi,can kırıkları final,can kırıkları final mi yapıyor,can kırıkları final mi yapacak

Can Kırıkları için final kararı alındı. Başrollerini Hande Doğandemir, Funda Eryiğit, Seçkin Özdemir ve Alican Yücesoy gibi ünlü oyuncuların paylaştığı dizinin 4. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi.

Leyla ve Zeynep adlı iki polisin etkileyici hikâyesini ekrana taşıyan dizi, Çukur, Söz ve Yasak Elma'ya karşı reyting savaşı veriyordu.

Can Kırıkları, bir cinayetin suç ortağı olan ve hayatları geri dönülemez bir şekilde değişen iki polisin hikayesini ekrana taşıyor.

Alican Yücesoy’un üvey baba eziyetiyle büyüyen ve hayatta kalmak için acımasız bir adama dönüşen Cihan Karadağ’ı canlandırdığı Can Kırıkları’nda iki kadın polise ise Hande Doğandemir ve Funda Eryiğit rol alıyor.

OYUNCU KADROSU
Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

GENEL HİKAYE
Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tacizcisi de çıkmıştır!

Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...