Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Aralık 2016 18:43

İlhan Mansız Survivor 2017 kadrosunda yer alıyor, İlhan Mansız kimdir

İlhan Mansız'ın Survivor 2017 kadrosunda yer alacağı açıklandı. Acun Ilıcalı, haberi sosyal medya hesabı üzerinden "Beşiktaş'ın efsane yıldızı İlhan Mansız Survivor 2017 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar dileriz." sözleriyle verdi. Peki, geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan İlhan Mansız kimdir?

İlhan Mansız Survivor 2017 kadrosunda yer alıyor, İlhan Mansız kimdir
survivor 2017, survivor kadrosu, survivor acun,

Survivor 2017 kadrosunda yer alacak ikinci büyük bir sürprizle geldi. Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen İlhan Mansız, Survivor 2017 yarışmasıyla yeniden ekranlara dönüyor. Daha önce Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç'u Furkan Kızılay'ın Survivor 2017'de yer alacağı duyurulmuştu. Issız adada ter dökecek ikinci ünlü İlhan Mansız oldu. Daha önce de pek çok yarışma programında yer alan milli futbolcunun Survivor’da nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgiye göre; daha önce de çeşitli yarışma programına katılan ve katıldığı programların başarılı isimlerinden biri olan İlhan Mansız, "ünlüler" takımında yer alacak. Haberin yayılması ardından programın yapımcısı Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Ilıcalı, haberi  "Beşiktaş'ın efsane yıldızı İlhan Mansız Survivor 2017 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar dileriz." sözleriyle verdi. Peki, yıllarca Beşiktaş'ta top koşturan, geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayarak hayranlarını üzen İlhan Mansız kimdir, hangi yarışma programlarına katıldı ve kariyerinde nasıl ilerledi?

İLHAN MANSIZ KİMDİR?

İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 yılında Almanya’nın Kempten şehrinde doğdu. Aslen Kırım Tatarı olan İlhan Mansız, spor kariyerine futbol ile başladı. Millî buz patencisi olan. ve 4 büyüklerden birinde oynayan milli futbolcu, çeşitli dizi projelerinde de yer aldı. SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çekti. Augsburg takımıyla 1993'te Almanya Gençler Şampiyonluğu, bir sene sonra da Almanya Gençler Kupası'nın sahibi oldu. Ülkenin en eski takımlarından FC Köln'e transfer oldu. Futbol kariyerinin ilk adımlarını Almanya’da atan İlhan Mansız, ailesinin baskısıyla, Türkiye'deki futbol macerası başladı.17 Eylül 1995'te Altay SK karşısında kariyerinin ilk maçına çıktı. Almanya – Türkiye arasında gelip giden milli futbolcu, bir süre Samsunspor'da yer aldıktan sonra takım arkadaşı Tümer Metin ile beraber Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş formasıyla ligde 58 maçta 36 gol atma başarısını gösteren İlhan Mansız, 2005-2006 yılında MKE Ankaragücü'ne transfer oldu. Futbol kariyerindeki son resmi golü de, MKE Ankaragücü formasıyla 2005 yılında Süper Lig maçında Beşiktaş'a attı. Farklı dönemlerde sakatlıklar yaşayan ünlü futbolcu, 2009 Ekiminin sonunda futbola veda ettiğini açıkladı. Dalgakıran, Kızlar Yurdu, Doktorlar, Belalı Baldız gibi dizi projelerinde yer alan Mansız, Buzda Dans adlı buz pateni yarışmasına katılmış ve yarışmada birinci olmuştur. Ayrıca Para Taksi bilgi yarışması programında da görev almıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...