Tgrt Haber
31 Ağustos 2018 17:37

İlker Kaleli oyunculuğu mu bırakıyor?

Poyraz Karayel ile yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, oyunculuğa çok yorulduğu için ara verdiğini söyledi.

İlker Kaleli oyunculuğu mu bırakıyor?
İlker Kaleli

Yayınlandığı tarihte reyting rekorlarıkıran Poyraz Karayel'den sonra, Puhu TV'nin erken final yapan online dizisi Dip'te rol alan İlker Kaleli, ekrana ara verme nedenlerini açıkladı. Kaleli, Esquire dergisine hakkında merak edilenleri anlattı. Bir süredir setlerden uzak kalan oyuncu, "Kendimi tamir etmeye ve yenilemeye çalışıyorum. Mutlaka bir şeyler öğrenmek için çabalıyorum. Şu anda hayatımın devre arasında gibiyim. İlk defa bu kadar boş vaktim oldu. Gerçekten yorulmuşum" dedi.

"HAYATI SORGULUYORUM"

Boş kaldığı zamanlarda hayatı sorguladığını da belirten Kaleli, "Son 10 yıla bir bakalım; nasıl geçmiş ve ön önemlisi de kendimden memnun muyum? Arada bir yapmak lazım böyle. Hem insan hem de oyuncu olarak. Bedenin de, ruhun da bir havalanması gerekiyor" dedi.

"BİRAZ ARA VERMEK İYİ GELİYOR"

Kaleli sözlerine şöyle devam etti: Her ne kadar keyif alarak yapsam da üst üste dizi insanı yoruyor. Devreleri yakmamak adına biraz yok olmak, ara vermek lazım.10 yaşından beri dalış yaptığını söyleyen oyuncu, "Benim sigorta panelimi komple kapatan tek yer suyun altı. Bir de gitar ve piyano" diye belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...