Tgrt Haber
15 Aralık 2016 13:42

İlyas İlbey kalp ameliyatı oldu

Hayranları bu habare üzülecek. 'Aramızda Kalmasın'ın bugünkü canlı yayınında ünlü oyuncu İlyas İlbey'in kalp ameliyatı olduğu açıklandı. Ünlü komedyen İlyas İlbey'in sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri bu haberimizde sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Peki İlyas İlbey kimdir?

İlyas İlbey kalp ameliyatı oldu
ilyas ilbey,yasemin yalçın,ilyas ilbey kimdir,

'Aramızda Kalmasın' isimli sabah programında oyuncu İlyas İlbey'in kalp ameliyatı olduğu haberine yer verildi.  
TV 8'de yayınlanan programın yorumcusu Salih Keçeci'nin, 'Aramızda Kalmasın'ın bugünkü canlı yayınında ciddi bir kalp ameliyatı geçiren ünlü sanatçının dün yoğun bakımdan çıkarıldığını tedavisinin hala devam ettiğini söyledi.

YASEMİN YALÇIN: AMELİYAT İYİ GEÇTİ

Yasemin Yalçın 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlanarak haberleri doğruladı. Yalçın,  "Aort kapağı değişti açık, kalp ameliyatı olu. Zor bir geceydi ama iyiye gidecek inşallah. Narkozun etkisiyle uyuyup uyanıyor. Tam kendinde değil. Çocuklarını sayıklıyor " diyerek ameliyatın iyiye geçtiğini söyledi.

İLYAS İLBEY KİMDİR?

İnce İnce Yasemince’deki tiplemeleriyle tanınan ve gönüllerde taht kuran İlyas İlbey, 1951’de Kastamonu’da doğdu. Oyuncu ve komedyen kimliğiyle tanınan usta oyuncu, kendi gibi oyuncu olan Yasemin Yalçın ile evlendi. "Kakılmış ve İtilmiş" oyununda İtilmiş tiplemesiyle hafızalara kazınan İlyas İlbey, kendisine ait yarış atları bulunmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...