Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2015 22:36

İrem Derici'den taslı selfie

İrem Derici ile eşi Rıza Esendemir'in yaptığı taslı selfie sosyal medyada çok konuşuldu

İrem Derici'den taslı selfie
irem derici, irem derici tas, selfie,

İrem Derici konser için gittiği Belçika'da kocası Rıza Esendemir ve arkadaşlarıyla kafalarına geçirdikleri taslarla fotoğraf çektirdi. Ünlü popçu, fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici 21 Mart 1987 tarihine İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır.

İlk teklisini 9 Kasım 2012'de çıkarmıştır. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır. "Bensiz Yapamazsın"ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir. Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilinmektedir.

Mayıs 2013'te ikinci teklisi "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkartmıştır. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

Aynı yılın Eylül ayında "İki" adlı bir maksi tekli çıkartmıştır. Bu maksi teklinin ilk klibi; sözü ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait olan "Sevgi Olsun Taştan Olsun" isimli şarkıya çekilmiştir. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 milyon kez tıklanmıştır. Maksi teklinin ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e gelmiştir.

Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen?"i yeniden yorumlamıştır.

15 Nisan 2014'te son teklisi "Kalbimin Tek Sahibine" piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 110 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.

İrem Derici, hemen ardından ikinci maksi teklisi "Üç"ü çıkartmıştır. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"e klip çekilmiştir. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstlenmiştir. İstanbul, Balat'ta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde www.netd.com adresinde yayınlanmaya başlanmıştır.

"Üç"ün ikinci şarkısı "Nabza Göre Şerbet", İrem Derici'nin "Zorun Ne Sevgilim?" şarkısında birlikte çalıştığı Emrah Karaduman ile Gökhan Şahin'in imzasını taşımaktadır. İrem Derici bu maksi teklide bir de sürpriz yaparak ünlü Azeri türküsü "Nazende Sevgilim"i yeniden yorumlamıştır. Azeri türküsünün aranjesi ise Rıza Esendemir'e aittir.

İrem Derici 13 Eylül 2014 tarihinde Rıza Esendemir ile dünya evine girmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...