Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2017 14:42

İrem Derici'den iyi haber geldi

Günlerdir yoğun bakımda tutulan İrem Derici'nin son sağlık durumunu eski sevgilisi Lider Şahin açıkladı.

İrem Derici'den iyi haber geldi
irem derici,,sağlık durumu,

Genç şarkıcı Lider Şahin, babası Selami Şahin'in sahnesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İrem Derici'yle kısa süre önce yollarını ayıran Lider Şahin, eski aşkının durumunu öğrendiğinde İtalya'da tatildeydi. Genç müzisyen İrem'in yoğun bakımda olduğunu öğrenince ilk uçakla İstanbul'a döndü. Ve tüm gün hastanenin bahçesinde İrem'i bekledi.

"YEMEK YEMEYE BAŞLADI"

Lider Şahin eski sevgilisi İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Barselona'daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi. Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı. Ailesi yanında sürekli irtibat halindeyim bilgi alıyorum. İnsanları anlamıyorum.

"NANKÖR İNSAN DEĞİLİM"

İrem'le dört duvar ararsında ne yaşadık kimse bilmiyor. Ben onunla bir yıl acısıyla tatlısıyla her şeyi paylaştım. Nankör insan değilim, hemen kalktım geldim. Hep yanındaydım, yine yanında olacağım.

"HEP ARKADAŞ KALACAĞIZ"

Ben tatildeymişim, İrem komada yatıyormuş algısı oluşturmaya çalışıyorlar. İrem, her şeyden önce benim arkadaşım, biz sevgili olmasak bile biz hep arkadaş kalacağız.

"İREM GÜÇLÜ KADINDIR"

İrem de korkuyor ve artık her şeyin farkında. Bugün İrem yemek yedi. Biraz evvel annesi ile konuştum çok mutlu oldum. İrem güçlü kadındır, bugünleri de atlatıcaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...