Tgrt Haber
03 Temmuz 2018 12:00

Işın Karaca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşine mektup yazdı

Şarkıcı Işın Karaca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Instagram üzerinden mektup yazdı. Işın Karaca, "Çocuk istismar vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica ediyorum" dedi

Işın Karaca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşine mektup yazdı
ışın karaca

Ramazan Bayramı'nın ilk günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın dün, köye 3 km. uzaklıktaki dere yatağında cesedi bulundu. Oysa bu alan daha önce didik didik aranmıştı. İlk bilgilere göre; Leyla'nın cansız bedeni yakın bir zamanda oraya bırakılmış.

YÜREĞİMİZ YANMIŞTI

Ankara Polatlı'da da Eylül Yağlıkara (8) 22 Haziran'da sokakta oynarken kaybolmuştu. Komşu Uğur Koçyiğit tutuklanmıştı. Küçük kızın cesedi geçen cuma bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunmuştu. Eylül boğularak öldürülmüştü.

Önce Eylül’ü, sonra Leyla’yı katleden vicdansızlar, insanı, insanlığa lanet ettirdi!!

Şarkıcı Işın Karaca da bu haberlerden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Instagram üzerinden mektup yazdı.

Işın Karaca, "Çocuk istismar vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica ediyorum" dedi.

Işın Karaca, Instagram üzerinden yayınladığı mektupta şu iadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanım @rterdogan ve çok değerli Hanımefendi Sayın @emineerdogan Hepimizi derinden yaralayan ve önüne geçemediğimiz çocuk istismar vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica ediyorum...

Sapkınlık ve istismar sadece bizim ülkemizde tabii ki yok, dünyanın her köşesinde yaşanıyor, ancak son günlerde tüm Türkiye arka arkaya yaşanan çocuk ölümlerinden ötürü bitmiş durumda.

Vicdanı ve merhameti olan herkes muhtemelen benimle aynı fikirdedir.

Yüreğimiz, her gün yenisi gelen çocuk ölüm haberleri ile kanıyor.

Lütfen yasalarımızı çocuk istismarına karşı güçlendirelim.

Geleceğimiz çocuklarımız.

Çaresizce, bu üzücü olayları izlerken,

insanlığımdan utanır oldum.

Bu konular ile alakalı yapılacak tüm çalışmalarınızda, sonuna kadar, bir sanatçı, bir anne, ve güzel ülkemizin bir vatandaşı olarak, yanınızda bulunmak isterim.

Biz Türkiye'yiz

Biz kocaman bir aileyiz, ve bunların üstesinden gelmesini de biliriz... Saygılarımla

Işın Karaca"
IŞIN KARACA'NIN PAYLAŞIMI:

Işın Karaca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşine mektup yazdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...