Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2016 11:48

İslam Kerimov’un kızı zehirlenerek mi öldürüldü?

Eylül ayında hayatını kaybeden Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un kızı Gülnara Kerimova’nın zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.

İslam Kerimov’un kızı zehirlenerek mi öldürüldü?
İslam Kerimov,zehirlenme,zehir,

Eylül ayında hayatını kaybeden Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un kızı Gülnara Kerimova’nın zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Orta Asya’dan haberler yayınlayan bir web sitesi, Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un kızı Gülnara Kerimova’nın zehirlenerek öldürüldüğü iddia etti. Site, Özbek Ulusal Güvenlik Servisi görevlisine dayandırarak verdiği haberinde, İslam Kerimov’un 44 yaşındaki kızı Gülnara Kerimova’nın 5 Kasım’da Taşkent’te zehirlenerek öldürüldüğünü öne sürdü.



AYNI GECE DEFNEDİLDİ VE...

Gülnara Kerimova’nın aynı gece Taşkent’te defnedildiğini ve mezarının da yerle bir edildiğini bildiren kaynak, bizzat cenaze törenine de katıldığını aktardı.
Öte yandan Rus haber ajansına konuşan başka bir kaynak ise Gülnara Kerimova’nın öldürüldüğüne dair iddiaları yalanladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...