Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2014 11:42

İşte bu fotoğraf Twitter'ı salladı

Oscar'lar muhteşem bir törenle sahiplerini bulurken, programı sunan Ellen DeGeneres'ın Twitter hesabından paylaştığı bu fotoğraf retweet rekoru kırdı.

İşte bu fotoğraf Twitter'ı salladı
oscar ödül töreni,oscar,twitter,fotoğraf,işte bu fotograf,DeGeneres'ın Twitter hesabı,paylaştığı fotoğraf,twiiter ı bu fotoğraf salladı,

2014 Oscar Ödülleri'nin sunucusu ünlü televizyon yıldızı Ellen Degeneres, ödül töreni devam ederken 3 Oscar ödüllü oyuncu Meryl Streep'in yanına gelerek elindeki telefonla birlikte selfie çekmek istediğini söyledi. Çevrede oturan yıldızların da bu fotoğrafa dahil olmasıyla Bradley Cooper, Ellen'dan telefonu aldı ve bu unutulmaz, yıldız dolu kareyi çekti. Ellen fotoğrafı paylaşırken: "Keşke Bradley'in kolları daha uzun olsaydı. Gelmiş geçmiş en iyi fotoğraf. #oscars" yazdı. Unutulmaz kare an itibariyle 2 milyon 400 bin retweet sınırına ulaşmış durumda. Fotoğrafın üst sırasında soldan sağa: Jared Leto (kafasının yarısı kareye sığmış), Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Lupita Nyong'o ve Angelina Jolie var. Fotoğrafın alt sırasında: Meryl Streep (kafasının bir bölümü Ellen'ın arkasında kalmış), Ellen Degeneres, Bradley Cooper (fotoğrafı çeken) ve Lupita Nyong'o'nun erkek kardeşi Junior bulunuyor.
BU KAREDE BULUNAN KAÇ KİŞİ OSCAR KAZANDI?
Twitter tarihine geçen bu fotoğraf bu gece 3 Oscar kazanan oyuncuyu bir araya getirdi. En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazanan Jared Leto, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanan Lupita Nyong'o ve oyuncu olarak ödül alamasa da 12 Yıllık Esaret filminin yapımcısı olarak Oscar kazanan Brad Pitt bu karede yer aldı.
TWITTER BU KARE İÇİN NE AÇIKLAMA YAPTI?
Ellen'ın ödül töreni sırasında resmi Twitter hesabından Barack Obama'nın (780 bin ile) en çok retweet edilmiş tweetini geçmek amacıyla paylaştığı fotoğraf  1 saatten kısa bir süre içinde Twitter'ı çökerterek 1 milyon retweete ulaştı. Twitter'ın resmi hesabından yapılan açıklamada Ellen tebrik edildi ve Twitter'ın yeni en çok retweet edilen tweet'inin bu kare olduğu açıklandı. Gece boyunca #Oscars etiketiyle tam 14.7 milyon tweet atıldığı da Twitter'ın yaptığı bir diğer açıklama oldu.
İşte bu fotoğraf Twitter'ı salladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...