Tgrt Haber
17 Ekim 2018 18:02

İşte ünlü rapçi Eminem'in bilinmeyenleri...

Bugün dünyaca ünlü rapçi Eminem'in doğum günü. İşte, 46. Doğum gününe özel Eminem'in bilinmeyenleri..

İşte ünlü rapçi Eminem'in bilinmeyenleri...
eminem

Eminem, 17 Ekim 1972 tarihinde Marshall Bruce Mathers ismiyle Missouri, ABD'de dünyaya geldi.

Eminem, sanatçı bir aileden geliyor. Annesi ve babası Daddy Warbucks adlı müzik grubunun en iyi üyeleriydi.

Kötü bir çocukluk geçiren Eminem'in babası Eminem 18 aylıkken terk etmiştir. Böylece aile Detroit'te küçük bir karavanda yaşamaya başladı.

Eminem'in okul hayatı da çok parlak değildi. Bir keresinde okuldan kaçtığı için hocasından dayak yedi. Mahalledeki birkaç beyaz çocuktan biri olması ise ona büyük sıkıntı oluşturmaktaydı, nitekim Afrika-Amerikalı mahalle çocuklarının o dönemki en büyük eğlencesi, yalnız yakaladıkları beyaz çocukları pataklamaktı.

9 yaşındayken siyahilerden, öyle bir dayak yedi ki komaya girdi ve bir hafta boyunca yoğun bakımdan çıkamadı!

İlk rap şarkısını ('m Bad) yazdığında sadece 14 yaşındaydı. Şarkıyı LL Coll J's grubuna sattı.

Eminem sigara da kullanmıyor. "Sigara içen insanları çaresiz buluyorum" diyen rapçi hipermetrop olduğu için gözlük takıyor.

Eminem Detroit Pistons taraftarıdır.

Otoritelere göre Lose Yourself şarkısı, gelmiş geçmiş en zekice şarkıdır.

Eminem Lose Your Self şarkısında annesine pek çok hakaretlerde bulundu. Bu şarkıyı yayınlamadan önce annesini arayıp kesinlikle üstüne alınmamasını rica etmiş.

1,73 boyundaki rapçinin asıl hayali karikatürist veya şair olmaktı.

Eminem'in Rihanna ile söylediği Love The Way You Lie şarkısının klibinde oynayan ünlü oyuncu Megan Fox, Eminem hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etmiştir:"Onunla telefonda konuştum. Ben asla ünlü birine karşı böyle heyecanlanmazdım ve hayatımda biriyle konuşurken asla terlemezdim. Onunla konuşurken çok gergindim. Çünkü ona en küçük bir yanlış yaparsan onun bir sonraki albümünde yer alırsın."

Eminem, Spider Man (Örümcek Adam) hayranıdır.

Şarkılarını çok hızlı söyleyen Eminem'i takip edemeyen lyrics şirketleri şarkının sözlerini yazarken defalarca hata yapmıştır.

Kitabında ve bazı kaynaklardaki bilgilere göre Slim Shady karakteri, Eminem'in en kötü yanıdır. İnce Psikopat adlı lakap altında bulunan bu isim Eminem'in ünlülere, annesine, çevresine, yaşanan & yaşanmış olaylara aşırı iğrenç küfürler etmesini sağlayan en kötü yanıdır. Bu nedenle bir çok mahkemelere ve hemen hemen 100'den fazla davaya çıkmıştır. Hatta Eminem, RECOVERY adlı albümünde Slim Shady'den kurtulduğunu, onun kötü birisi olduğunu söylemiştir.

Slim Shady İsminin aklına gelmesi ise şu sözlerle özetler: "O sırada tuvaletteydim. Ve birdenbire isim aklıma geldi. Sonra ona uyan milyonlarca kafiye düşünmeye başladim"

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...