Tgrt Haber
30 Mart 2015 11:11

İşte ünlü sanatçı Kayahan'ın son sağlık durumu

Birkaç gün önce hastaneye kaldırılan usta sanatçı Kayahan, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldı

İşte ünlü sanatçı Kayahan'ın son sağlık durumu
kayahan,son sağlık durumu,

. Kayahan üçüncü kez doku kanseri tedavisi görüyor. Sağlık durumuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ancak hastaneye giden sevenlerinden yoğun bakımda olduğu bilgisi geldi.
29 Mart'ta 66 yaşını kutlamaya hazırlanan Kayahan, güçsüz düşünce, İpek Açar eşini hastaneye kaldırdı. Eşi Açar'ın dönem dönem kemoterapi tedavilerine devam eden Kayahan'ın başından, bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi. Sanatçıyı ziyaret eden ilk isim ise Nilüfer oldu. Şu anda sağlık durumu iyiye giden Kayahan'ın, Nilüfer'e hasta yatağında “Hadi iyileşince bir de televizyon programı yapalım” diye teklifte bulunduğu söylendi. Sanatçının ayrıca basın danışmanından,Nilüfer'le birlikte sahneye çıktıkları konser görüntülerini izlemek için istediği ifade edildi.
Kayahan'ı sevenleri hastahanede de yalnız bırakmadı. Nilüfer,tarkan ve Sezen Aksu hastahanede kaldıkları öğrenildi. İşte efsane sanatçı Kayahan'ın son sağlık durumu...
4 SANATÇIDAN MORAL ZİYARETİ
Yumuşak doku kanserine yakalanan ve uzun süredir tedavi gören Kayahan, yeniden hastanede! Pazartesi akşamı Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılınca sanatçının ziyaretine ilk koşan isimler Sezen Aksu,Nilüfer ve Ajda Pekkan oldu.
"SANA PASTA KESECEĞİZ"
Altı saat kaldıkları hastanede sanatçıya moral veren ekip "Bu cumartesi senin doğum günün. O zamana kadar iyileşip ayağa kalkacaksın ve hep birlikte şarkılar söyleyerek sana pasta keseceğiz" dedi. Nilüfer'in, Usta'nın yanından hiç ayrılmadığı öğrenildi.
 
İKİ ESKİ DOST YILLAR SONRA AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI 
Beşiktaş Belediyesi yıllardır küs olan iki usta ismi, Kayahan ve Nilüfer'i Sevgililer Günü'nde aynı sahnede buluşturdu. Eski dostlar sahnede 1990 yılında Eurovision yarışmasına katıldıkları “Gözlerinin Hapsindeyim” isimli şarkıyı seslendirdi. Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü Etkinlikleri kapsamında müziğin iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer'i yıllar sonra aynı sahnede bir araya getirdi. Barbaros Meydanı'nda gerçekleşen konserde kalp şeklinde kurulan sahnede ilk önce Nilüfer sevilen şarkılarını seslendirdi. Ardından sahneye Kayahan'ın eşi İpek Açar çıktı. Kayahan bestesi olan “Sevgiliye” şarkısını Berk Gürman eşliğinde ilk kez müzikseverlerle buluşturan Açar, konser alanını dolduran müzikseverin büyük beğenisini topladı. Uzun zaman sonra sahneye çıkan Kayahan ise sahneye kızları Aslı Gönül ve Beste Açar, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ve eşi İpek Açar ile birlikte geldi. Sahnede Kayahan ve İpek Açar Çifti ilk olarak “Seninle her şeye varım ben” isimli besteyi seslendirdi. Sonrasında “Ben Anadolu çocuğuyum" isimli şiiri seslendiren Kayahan, sevenlerinden büyük alkış aldı. Kayahan'ın konser sonrası sevenlerinden helallik istemesi eşini ve sevenlerini duygulandırdı.
Gecenin beklenen sürprizi ise Kayahan ve Nilüfer'in birlikte sahne almasıydı. Uzun zaman küs kalan dostlar, yıllar sonra ilk kez birlikte sevenlerinin karşısına çıktı. Müziğin usta isimleri sahnede 1990 yılında Eurovision yarışmasına katıldıkları "Gözlerinin Hapsindeyim" isimli şarkıyı seslendirdi. Kayahan'ın zaman zaman “Barıştık ama her an küsebiliriz” diye espri yapması herkesi eğlendirdi.


 
ÖZEL SMOKİN HAZIRLATTI
 Yıllarca küs kalan ve geçtiğimiz yıl barışan Nilüfer'le sahneye çıkacak olan sanatçı, müziğin yanı sıra görsel bir şov için ünlülerin modacısı Levon Kordonciyan'a smokin hazırlattı.
 Aynı zamanda Atatürk'ün kostümlerini diken ailenin dördüncü kuşak oğlu olan Levon Kordonciyan, sanatçıya lacivert renkte iki takım elbisenin yanı sıra bir de pelerin dikti. Sevgililer Günü'nde kendilerine eşlik edecek olan eşi İpek Acar da Kayahan'la aynı stile sahip olmak için smokin giyecek.

KAYAHAN'IN HASTALIĞI NE?
İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...