Tgrt Haber
14 Şubat 2018 22:23

Kadir İnanır bir ameliyat daha olacak

Geçtiğimiz pazar günü rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Kadir İnanır'ın bir ameliyat daha geçireceği açıklandı.

Kadir İnanır bir ameliyat daha olacak
kadir inanır,ameliyat

Pazar günü evinde fenalaşan, kaldırıldığı hastanede beyne pıhtı attığı anlaşılıp acilen ameliyata alınan Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Prof. Dr. Yunus Aydın, ünlü oyuncunun halen tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu, bir hafta sonra pıhtı atımına yol açan şah damarındaki plağın temizlenmesi için ikinci kez operasyona alınacağını belirterek şunları söyledi:

YOĞUN BAKIMDA DİNLENİYOR

“Yoğun bakımda tansiyonunu, kalp atımı hızı ve düzenini sağlamaya çalışıyoruz. Bir de belli dozda kan sulandırıcı tedavimiz var. Odasında dinleniyor. Televizyonundan gündemi takip ediyor. İki gün sonra normal odaya alabiliriz. Ama pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. Şah damarında bir plak var, oradan bir daha parça kopmaması için plağı temizleyeceğiz.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...