Tgrt Haber
12 Şubat 2018 09:09

Kadir İnanır'dan kötü haber!

Yeşilçam’ın ünlü ismi Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

Kadir İnanır'dan kötü haber!
kadir inanır,hastane

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve bir çok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. Dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak Yoğun bakıma alındı. 

HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Kısa sürede ameliyat edilen İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.  

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA:
Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran (Kadir İnanır'ın sağlık durumu) Genel durumu  şu an iyi. Hayati tehlikesi yok.

JULİDE KURAL: BİLİNCİ AÇIK
Usta oyuncunun hayat arkadaşı oyuncu Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında ilk kez Kanal D'de yayınlanan Günaydın Türkiye programına bilgi verdi. Kural, Kadir İnanır’ın geçirdiği operasyon sonucu hala yoğun bakımda olduğunu, kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirdi.

YILMAZ ULUSOY: KRAL SAĞLAM!

Haberi alan Kadir İnanır'ın yakınları hastaneye geldi. İşadamı Yılmaz Ulusoy, yeğeni Levent İnanır ve Mehmet Ali Erbil hastaneyi ziyaret etti. Yılmaz Ulusoy girişte yaptığı açıklamada "Geç vakite kadar beraberdik. Durumu gayet iyi. Bir pıhtı atması vardı. Temizlendi. Rahatladı. Büyük bir şey değil. Dün gece de iyiydi. Bilinci açıktı. Saatlerce konuştuk. Sohbet ettik. Kral sağlam" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından yine bir açıklama yapan Ulusoy, "Allah korudu. Hiçbir şeyi yok. Hastalığı ile ilgili. Bir iz bir emare yok. Yukarıda bir saattir espri yapıyoruz. Gülüşüyoruz. Herkese selamını, sevgisini, hürmetini,  teşekkürlerini bildirdi. 'Dualarını unutmasınlar' dedi" diye konuştu. 

GAZETECİLER HASTANE ÖNÜNDE BEKLEYİŞTE
İnanır'ın hastaneye getirilmesinin ardından basın mensupları da hastaneye akın etti. 

BİR ÇOK FİLMDE BAŞROL OYNADI
69 yaşında olan Kadir İnanır, ilk olarak 1970 yılında çekilen "Kara Gözlüm" filmiyle beyaz perdeye adım attı. İnanır bir çok filmde baş rol oynadı. Kadir İnanırın unutulmayan bazı filmleri Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım.. İnanır ayrıca bir çok dizidede rol almıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...