Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2015 12:39

Kenan İmirzalıoğlu‘na kötü haber

Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris Selimiye Köyü'de 2 milyon liraya aldığı araziden sürpriz kiracı çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu‘na kötü haber
kenan imirzalıoğlu, kira,

Dizi ve reklamlardan kazandığı servetini gayrimenkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'teki arsası, başına dert oldu. Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz yaz son dönemin en popüler tatil adreslerinden Selimiye Köyü'nde denize sıfır bin 200 metrekare arsa satın aldı. Arsa için 2 milyon lira ödeyen ünlü oyuncu, bu kış inşaat çalışmasına başladı.

RESTORAN SAHİBİ İSYANDA 
Yakışıklı oyuncu, yatırım amaçlı aldığı arsa üzerinde küçük apart şeklinde 2 adet taş ev inşa ettirdi. Ancak arsanın eski sahibi ile arsanın ön kısmında bulunan restoranın işletmecisi arasında anlaşmazlık oldu. Eski mülk sahibiyle 5 yıllık kontratı olmasına rağmen işletmesini boşaltmak zorunda kaldığını iddia eden Yusuf Kaçar, Kenan İmirzalıoğlu'na seslendi:"Kenan Bey'in de durumdan haberi yok. Ama ben eski mülk sahibi yüzünden mağdur oldum. Kenan Bey de aynı şekilde mağdur edildi. Karadayı'dan onun ne kadar delikanlı olduğunu biliyorum. Biz sorunu kendi aramızda onunla çözeceğimize eminim." Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu, Karadayı'nın Pazartesi akşamı final yapmasının ardından tatil planlarına başladı. Her yaz kiralık bir yatla mavi tura çıkan oyuncu, önümüzdeki günlerde yine tekneyle Selimiye Köyü'ne gelecek. Bu arada Karadayı'nın sahibi olduğu arazideki anlaşmazlık için ne diyeceği ise merak konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...