Tgrt Haber
06 Ağustos 2018 16:53

Kim Milyoner Olmak İster'in çok konuşulan yarışmacısı suskunluğunu bozdu!

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada 'Çin Seddi nerededir' sorusunda iki joker kullanmasıyla sosyal medyada gündeme damgasını vuran 26 yaşındaki Su Ayhan isimli yarışmacı sessizliğini bozdu.

Kim Milyoner Olmak İster'in çok konuşulan yarışmacısı suskunluğunu bozdu!
Kim Milyoner Olmak İster

Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile eleştirilere bakın ne cevap verdi.  ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına İstanbul'dan katılan 26 yaşındaki Su Ayhan adlı yarışmacı, 4. soruda hem sunucuyu hem de ekran başındakileri şaşırttı. 'Çin Seddi nerededir' sorusuyla gündeme gelen yarışmacı Su Ayhan kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Soruda iki joker hakkı kullanan yarışmacı, twitterda en çok konuşulanlar arasına girmişti.


SU AYHAN BAKIN NE DEDİ
Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı, 'Çin Seddi nerededir?' sorusu karşısında "Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum" diyerek seyirci jokerini kullanmak istedi. Seyircinin de soruda tereddüt etmesi ekran başındakileri şaşırtmıştı. Twitter'da binlerce kişinin eleştirisine maruz kalan yarışmacı sessizliğini bozdu.

"İSTEDİĞİM JOKERİ KULLANIRIM BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ"
Yarışmacı Su Ayhan, "Benim güzel ülkemin Einstein kılıklı güzel insanları. Hepiniz var ya zeka küpüsünüz maşallahınız var gerçekten. Gurur duyuyorum hepinizle özellikle o kötü yorumu yapanlarla. Oturup ağlamıyorum çocuklar zahmet etmeyin. Bu arada hemen merak edilen bir şeye açıklık getireyim. Kurgu muydu, gerçek miydi, bilerek mi yapıldı...

Şimdi bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez. Haberiniz olsun" eleştirilere cevap verdi.


Su Ayhan kendisiyle dalga geçenlerle de yaptığı paylaşımlarla ti'ye alıyor.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...