Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2015 12:49

Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar ile Leyla acı gerçekler nedeniyle ayrılıyor

Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık
kurtlar vadisi pusu,polat alemdar,leyla,ayrılık,

Ekranların en popüler ve en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 26 Mart Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de! Dizide olayların ardı arkası kesilmiyor. Leyla, Polat'ı terkediyor! Ancak Polat'ın bu gerçeklerden haberi yoktur. Pusat, harekete geçiyor! Polat ise hamle yapmakta acele etmek istemiyor ancak dengeler bir anda değişiyor!  Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte o detaylar..
Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor... Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın hız kesmediği bir bölümle geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Leyla'nın cevabı karşısında hayal kırıklığına uğrayan Polat, olan biteni anlamlandırmaya çalışır. Acısını içinde yaşayan Leyla ise Polat'tan köşe bucak kaçmaya ve sorularını cevapsız bırakmaya devam etmektedir. Harun'u Sagir'in elinden kurtararak korumaya alan KGT ekibi, bu kez de Lion Timi tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Fehmi ile yaptığı görüşmeden sonra kafası karışan Pusat'la Erhan'ın arasında geçen ilginç konuşma ne olacak? Hoca'nın Polat'a açıklayacağı büyük kararı ne? Polat'ın bu karar karşısında tepkisi ne olacak? Erdem, mühendislerin karşısına çıkacak. Bu karşılaşmanın Erdem için taşıdığı  farklı anlam ne? Erdem'in geçmişine dair bilinmeyenler açığa çıkacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...