Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2015 05:27

Leonardo di Caprio, 24 karakterli Milligan'ı oynayacak!

Hollywood yıldızı Leonardo di Caprio, The Crowded Room adlı yeni filminde, çoklu kişilik sendromundan muzdarip ve 24 farklı karaktere sahip manyak Billy Milligan’ı canlandıracak.

Leonardo di Caprio,  24 karakterli Milligan'ı oynayacak!
Leonardo di Caprio,The Crowded Room,The Minds of Billy Milligan

Consequence of Sound’un haberine göre Daniel Keyes’in 1981 yılında yayınlanmış The Minds of Billy Milligan kitabından uyarlanan filmin yapımını, Di Caprio’nun Appian Way şirketi üstlendi.
Aktör, aslında bu rolü yaklaşık 20 yıldır oynamayı istediğini belirtti.
Billy Milligan, 1970’li yılların sonlarında, bir dizi hırsızlık, insan kaçırma ve üç tecavüz olayından yargılanmıştı. Cinayetlerin sahip olduğu diğer kişilikler tarafından işlendiğinin kanıtlanması üzerine suçsuz bulunan ve hastaneye gönderilen Milligan, ABD tarihinde çoklu kişilik bozukluğu gerekçesi ile mahkemede aklanan ilk kişi olarak tarihe geçmişti.
1988’de tedavisinin tamamlanması üzerine hastaneden taburcu olan Milligan, geçtiğimiz Aralık ayında hayatını kaybetmişti.
Milligan’ın kişilikleri arasında hırsız Phillip, uyuşturucu satıcısı Kevin, tecavüzler için Billy’nin vücudunu kullanan lezbiyen Adalana ve farklı zeka ile yetenek düzeyine sahip birkaç kişilik daha yer alıyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...