Tgrt Haber
15 Kasım 2018 20:50

MasterChef Murat şok etti! 'Kim kimi dövecek?'

'MasterChef Türkiye'nin iddialı ismi Murat Öztürk, son bölümde yarışmacı arkadaşları ve şefleri çileden çıkarttı. Murat'ın önce stüdyodan kovulması ardıdnan yarışmadan diskalifiye olmasının yankıları sürüyor.

MasterChef Murat şok etti! 'Kim kimi dövecek?'
murat özdemir

"JÜRİLER BİLE BENİMLE BAŞ EDEMEZ"
'2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Murat Özdemir, "Diskalifiyeden haberim yoktu. Evde çekime gideceğim diye bekliyordum. Yayını izlerken diskalifiye edildiğimi öğrendim. Haber verilseydi hoş olurdu. Bu camiaya çıktığıma bile pişmanım. Telefon kullanmasını bile bilmem, telefon kullanana kızan adamın. Kimse üstüme su dökemez. 32 senedir bu işi yapıyorum. Oradaki jüriler bile benimle baş edemez. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aşçılığını yaptım, Belçika’da Brüksel Büyükelçiliği’nin 4 sene aşçılığını yaptım. Geldiğimiz hale bak" ifadelerini kullandı.

"ÖNCE 'JÜRİ OL' DEDİLER"
Murat Özdemir'in, '2. Sayfa' canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:
"İki dil biliyorum; Fransızcam var, İngilizcem var. Çok kültürlüyüm. Kameralar dışında kimse beni çekemiyor. Baktılar benden iyi bu adam, çıkardılar, aynı yarışmada olduğu gibi. Önce bana ‘jüri ol’ dediler, sonra 'yarışmacı ol’ dediler. Bana ne derlerse onu yaptım. Ben yarışmacı olacak adam mıyım? Dalga mı geçiyorsunuz? O kadar çaylağın içerisinde bir tane profesyonel."

'SURVIVOR'DAN ÇIKARILDI MI?
"Survivor yarışmasından çıkarıldığımla ilgili bir bilgim yok. Acun abi yaptıysa bir bildiği vardır. Acun Baba’yı severim."

"ÖZÜR DİLERİM"
"İnsanın hayatında kötü anları olabilir. Bu da benim kötü anımdı. Özür dilerim, bir daha olmaz. Kimseye küfür etmedim. Bizim mutfak ortamı küfürlüdür zaten, aşçılar bilir. Bizim de ağzımız alışmış. İlk defa televizyona çıkınca böyle oldu. Sinirli bir kişi değilim. Tamamen 'trol yapalım' dedik, sanırım dozunu kaçırdık. Bütün insanlardan özür diliyorum. Eşim var, iki çocuğum var. Okul arkadaşları var. Bunları düşünmek lazım. Bana söz hakkı verirler de, özür dilerim diye düşündüm."

"BİRAZ ŞIMARDIM GALİBA"
"Ortaköy’de dayak diye bir şey yok. 40 senelik Ortaköylüyüm. Burada bize kalkan eller kırılır. Kim kimi dövecek? Benim amacım şöhret olmak değil ki. Sokağa çıktığımda insanlar beni tanıyor ama bu umurumda değil. Programda biraz ön plana çıkmak isteyip şımardım galiba. Olmayacak işler yapmışım."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...