Tgrt Haber
09 Haziran 2018 11:25

Meğer her şey yalanmış! Murat Başoğlu ile Hande Bermek...

Geçtiğimiz yaz öz yeğeniyle yaşadığı olaylardan sonra Murat Başoğlu, boşanmıştı. Ancak Hande Bermek’in, ünlü sunucu ile evliliğini sadece kağıt üzerinde bitirdiği önceki gün Gündoğan’da çekilen karelerle ortaya çıktı.

Meğer her şey yalanmış! Murat Başoğlu ile Hande Bermek...
Murat Başoğlu,hande bermek

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu, uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Başoğlu, skandalı yalanlamıştı. Ancak hazırlanan iddianamede teknedekilerin Başoğlu ile yeğeni olduğu yüz tanıma sistemiyle teyit edilmişti. Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül'de evliliğini bitirmişti.

TEPKİLERE KARŞI DUVAR
 
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre; Hande Hanım'ın evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen görüntülerle ortaya çıktı. İkilinin keyifli halleri gözden kaçmadı, "Bu kadar da olmaz" dedirtti.
 
Bodrum Gündoğan'da bulunan evlerinde görüntülenen Başoğlu ile Hande Bermek'in, tepkilerden korktukları için deniz kıyısındaki evlerinin bahçelerine duvar ördürdüğü gözden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...