Tgrt Haber
28 Ağustos 2017 07:46

Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz açıklaması

Filiz Aker tarafından otelde öldürülen Vatan Şaşmaz'ın 'Sabah Keyfi' programını birlikte sunduğu arkadaşı Melike Öcalan canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz açıklaması
melike öcalan,,vatan şaşmaz,,filiz aker,

Şaşmaz'ın evci biri olduğunu ve bebek beklediğini dile getiren Öcalan, "Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Sadece Vatan'ı bilirim, işİnde gücünde biriydi." dedi. Vatan Şaşmaz ile birlikte bir zamanların fenomen programı 'Sabah Keyfi'ni birlikte sunduğu arkadaşı Melike Öcalan CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Melike Öcalan şu ifadeleri kullandı; 'Yanlış bilgi aktarmak istemiyorum. Çok küçük yaşta birlikte çalışmaya başladık. 16-17 yaşındaydık. Çok konuşmak istemiyorum hepimizin başı sağolsun.'

Öcalan kendisine Filiz Aker ile yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi; "Ne Vatan'dan biliyorum ne de kendisini tanıyorum. Vatan evci biri, eşi de bebek bekliyor. Şaşmaz'ın evci biri olduğunu ve bebek beklediğini dile getiren Öcalan, "Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Sadece Vatan'ı bilirim, işnde gücünde biriydi." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...