Tgrt Haber
16 Temmuz 2018 19:11

Milyoner'de döner sorusunu bilemeyen adama büyük tepki

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında mutfağa olan düşkünlüğünü dile getirdikten sonra döner sorusunu bilemeyen Aykut Erdim Tütüncü, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

Milyoner'de döner sorusunu bilemeyen adama büyük tepki
Milyoner

Ekranların en çok izlenen fenomen yarışması "Kim Milyoner Olmak İster" programına katılan yarışmacının mutfağa ilgisinin olduğunu söyledikten sonra 'döner'sorusunu bilemeyince izleyiciler şaşkınlığa uğradı.

YARIŞMAYA İDDİALI BAŞLAMIŞTI

Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına iddialı bir şekilde başlayan yarışmacı Aykut Erdim Tütüncü, mutfağa oldukça ilgisini söyledi. Ardından gelen soruda döner çeşidini bilemeyen yarışmacı sosyal medyada alay konusu oldu.

SORUYU BİLEMEYİNCE ŞOK YAŞADI

Kendinden emin bir şekilde yarışmaya katılan Aykut Erdim Tütüncü, ikinci soruda elenince şoka uğradı. Yüz ifadesine de yansıyan yarışmacı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Milyoner'de döner sorusunu bilemeyen adama büyük tepki

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...