Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2018 13:36

Murat Kekilli'den çok sert Afrin tepkisi: Ayıp lan ayıp

Sanatçı Murat Kekilli sosyal medya hesabından Afrin'de olan Türk askerlerimize destek mesajı yayınlarken kendisini tarafsız olmaya çağıranlara da ateş püskürdü.

Murat Kekilli'den çok sert Afrin tepkisi: Ayıp lan ayıp
murat kekilli

"Bu akşam ölürüm" şarkısıyla bir döneme damga vuran sanatçı Murat Kekilli, Afrin'de terör mensuplarına yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı ilk günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) olan desteğini açıklamıştı.

Aradan geçen günlerde Murat Kekilli'nin bu sözleri nedeniyle çokça eleştirilerek tarafsız kalması için baskı gördüğü ortaya çıktı.

Bu duruma da tepkisiz kalmayan Kekilli, Ayıp lan ayıp...Türkiye’de yaşayıp “Türk Askeri ve Zeytin Dalı” operasyonunu protesto edenler utanmadan beni tarafsız olmaya çağırıyor.Zulmün olduğu yerde tarafsızlık hainliktir, şerefsizliktir.Beni değil, terörü ve onu çıkaran ABD'yi eleştirin." diyerek sert çıktı.

15 TEMMUZ'DA 'VATAN MİLLET AŞKINA' ŞARKISINI YAPMIŞTI

Ünlü şarkıcı 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yazıp bestelediği 'Vatan Millet Aşkına' isimli şarkıyla gündeme gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...