Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2017 21:21

Mustafa Sandal Bitcoin dağıtacak

Uzun bir sürenin ardından yeniden televizyon programlarında boy göstermeye başlayacak olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, düzenleyeceği yarışma programının ödülü ile şimdiden gündeme geldi. Yarışmanın birincisine 100 bin TL para ödülü verileceği açıklanan programda ise ödeme Bitcoin ile yapılacak.

Mustafa Sandal Bitcoin dağıtacak
musatafa sandal,magazin

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, uzun bir sürenin ardından yeniden televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ver Gazı adlı bir yarışma programı ile sevenlerinin karışına çıkacak olan Sandal, yarışmanın birincisine tam 100.000 TL para ödülü verecek. Bu yarışmanın en ilginç olan yanı ise yarışmanın birincisine verilecek olan para ödülünün Bitcoin olarak verilecek olması.

Yarışmanın formatı gereği kendi fikirleri ile yarışacak olan programda, ödülün Bitcoin olarak verilmesini Mustafa Sandal’ın istemiş olacağı belirtiliyor.

Mustafa Sandal Bitcoin dağıtacak

Ocak ayında yayına başlayacak olan programa ise en çok Bitcoin severlerin ilgi göstereceği düşünülüyor. Yaptığı çıkışlarla dünyanın gündemine oturan Bitcoin son dönmelerde yeniden çıkış yapması bekleniyor. Haliyle yarışmanın birincisine verilecek olan 100 bin TL değerindeki Bitcoinin yakın zamanda daha fazla kazandırması da muhtemel görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...