Tgrt Haber
27 Haziran 2016 13:59

Necati Şaşmaz ve Nihat Hatipoğlu'nun ortak bağımlılığı

Sürekli ekranda boy gösteren ve zinde kalmak zorunda olan Necati Şaşmaz ve Nihat Hatipoğlu'nun çay bağımlısı oldukları ortaya çıktı.

Necati Şaşmaz ve Nihat Hatipoğlu'nun ortak bağımlılığı
nihat hatipoğlu, polat alemdar,

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile oyunculukta zirve yapan Necati Şaşmaz'ın ilginç bir bağımlılığı var.

DİLE KOLAY! 80 BARDAK ÇAY

Verdiği bir röportajda hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncunun, yorucu geçen çekimlerde ayakta durabilmek için günde 50 bardak çay içtiği ortaya çıktı. Bu sayının bazen 80'e çıktığını belirten Şaşmaz, "Hatta bir ara pipetle içmeye başlamıştım" diyerek hayranlarını şaşırttı.

NİHAT HATİPOĞLU DA ÇAYLA AYAKTA DURUYOR

Nihat Hatipoğlu da zinde kalmanın sırrını çaya borçlu olanlardan. Hatipoğlu ilerleyen yaşına rağmen sahurda dinç kalabilmenin sırrını iftardan sonra ve sahurda içtiği 50 bardak çaya borçlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...