Tgrt Haber
15 Şubat 2018 09:32

Nuray Hafitaş'ın vasiyeti...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde Nuray Hafiftaş'a son ziyaretini ve vefatından sonra kendisine gelen telefonu yazdı.

Nuray Hafitaş'ın vasiyeti...
nuray hafiftaş,

Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde Nuray Hafiftaş'a son ziyaretini ve vefatından sonra kendisine gelen telefonu yazdı.

25 Ocak’ta gitmiştim ziyaretine… Kendini bitkin, ama moralini yüksek görmüştüm… Keyifli sohbetimiz daha da yükseltmişti moralini… Ben ayrılmak üzereyken Seren Serengil girmişti içeri… Seren’le sadece soğuk bir “Merhaba” dediğimizi görünce, devreye girip, eritmişti aramızdaki buzları…

Çarşamba 13.10’da aradı dayısının oğlu Talip Topçu... Nuray Hafiftaş’ı kaybettiklerini, hala kızının vasiyeti üzerine helallik için aradığını söyledi, şoke oldum…

Kanserin genç yaşta aramızdan aldığı Nuray Hafiftaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

DEVLET TÖRENİYLE VEDA
Nuray Hafiftaş (54) İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede dün vefat etti. 

Sanatçı bugün Teşvikiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası Zindriikuyu'ya defnedilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat ile devlet töreni yapılacak. Nuray Hafıftaş'ın tedavi masraflarını da üstlenmişti. Nuray Hafiftaş 10 yıldır anne-babasıyla İstanbul Çatalca'da yaşıyordu. 50 kedisi, 10 köpeği vardı. Nuray Hafiftaş hiç evlenmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...