Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2016 10:40

Nurseli İdiz, Erzincan'dan İstanbul'a taksi ile dönmüş

Nurseli İdiz ile kızı Elif İdiz, Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Hepsi Bugün Oldu' programına konuk oldu. Ünlü oyuncunun kızı Elif, Nurseli İdiz'in Erzincan'dan İstanbul'a taksiyle döndüğünü komik bir dille anlattı

Nurseli İdiz, Erzincan'dan İstanbul'a taksi ile dönmüş
taksi, erzincan, nurseli idiz

Nurseli İdiz, kızı Elif İdiz ile birlikte Teve2'de Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Hepsi Bugün Oldu' programına konuk oldu. 
"ERZİNCAN'DAN İSTANBUL'A TAKSİYLE DÖNDÜM"
Ünlü oyuncu program sırasında taksiyle yaptığı şehir dışı yolculukları anlatarak, "Can hocaya kızdım. Erzincan turnesinden İstanbul'a (yaklaşık 1050 km) taksiyle geri döndüm.

Nurseli İdiz'in kızı Elif İdiz olayın yaşandığı günü annesinin taklidini yaparak alnlattı. Elif İdiz, annesinin kendisini taksiden arayıp "İyi geceler Elif'ciğim. Yaklaşık 12 saate oradayım. Biber dolması pişir. Taksici beyfendi de yorgun olur, adamcağıza yemek yedirip Erzincan'a öyle geri göndeririz. Bu arada kapıya da 3 bin TL indir" dediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...