Tgrt Haber
02 Kasım 2018 17:06

O akşamın tanığı: "Ahmet Kural evinde bir kızı çok kötü dövüyor"

Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen geceyle ilgili tanık yazışmaları ortaya çıktı. Tanığın o gece erkek arkadaşına attığı mesajda şöyle dediği görüldü: "Ahmet Kural evinde bir kızı çok kötü dövüyor

O akşamın tanığı: "Ahmet Kural evinde bir kızı çok kötü dövüyor"
ahmet kural,sıla,ahmet kuralın komşusu,sıla şiddet

Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya uyguladığı şiddet ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tanıklardan birinin erkek arkadaşına attığı mesaj delil olarak savcılığa sunuldu. Tanığın erkek arkadaşına attığı mesajda, "Ahmet Kural bir kızı evinde dövüyor. Çok kötü dövüyor. Sesleri geliyor. Çok yakın" dediği ifade edildi.

Ne olmuştu?

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, beraber olduğu sevgilisi oyuncu Ahmet Kural'dan "şiddet uyguladığı" gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural ise yaptığı açıklamada şiddet olmadığını, karşılıklı itiş kakış olduğunu söyleyip bütün kadınlar özür dilemişti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...