Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2014 10:56

Okan Bayülgen'den gezici ünlülere ağır sözler

Ünlü komedyen Okan Bayülgen, katıldığı bir TV hakkında, 31 Mayıs'ta halkı meydanlara çağıran sanatçıları ağır eleştirdi.

Okan Bayülgen'den gezici ünlülere ağır sözler
okan bayülgen, gezici, gezi parkı olayları, gezi parkı,

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Bayülgen, 31 Mayıs'ta halkı meydanlara çağıran videoda konuşan sanatçıların, ağdalı dillerini çok iyi kullandıklarını, ancak bunun insanları demokrasi mücadelesine değil, ölüme ve öldürmeye çağırdığını savundu.
Okan Bayülgen ardından şunları ekledi:
"Mesela ben sabah bir gazete alayım. Ahmet Hakan, Yılmaz Özdil benim düşündüğüm gibi yazsın. Yılmaz Özdil de ne güzel lafı koydu diyeyim. İktidar da orada dursun. Muhalefet de burada dursun. Kılıçdaroğlu da şurada dursun.. Gezi ruhu, dipten gelen bir dalga olarak iktidarı değiştirebilirdi.. Ama bu olmadı.. Polisle fotoğraf çektirmişim.. Adam kaskını çıkardı, 'Okan abi sen misin' dedi. 'Evet' dedim. Bana gaz sıkan polisle fotoğraf çektirdim. Ne yapacaktık? Kaç tane polis arkadaşım var."
Okan Bayülgen sanatçıların Gezi çağrısını eleştirdi
"HEP YÜZDE 45 KÖTÜ DEMEKLE OLMAZ"
"Polisi ayrıştırırsan kim kazanır? Bütün polisi, iktidar ve yandaşlarını bir çuvala koyarsan kim kazanır? Yüzde 45'i de bir torbaya koyduk, onların hepsi kötü, bir tek o haklı.. Gezi olaylarının bir manipülasyon olmadığını anlatmaya çalıştık. Ama 'Direndim' diyen aynı adam oy vermeye gitmedi.."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...